Angelina Jolie forklarer sit fravær i Hollywood: »Jeg føler ikke, jeg har været mig selv i et årti«

Angelina Jolie forklarer sit fravær i Hollywood: »Jeg føler ikke, jeg har været mig selv i et årti«
Angelina Jolie til premieren på 'Eternals'. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images for Disney)

I stedet for en ny filmrolle promoverer Angelina Jolie i disse dage sit nye kald som modedesigner.

Hun har netop lanceret modelinjen Atelier Jolie, og i den forbindelse fortæller hun Vogue om, hvorfor hendes skuespilkarriere har kørt på lavt blus i de seneste mange år.

Jolie var senest aktuel i Chloé Zhaos mislykkede superhelteprojekt ‘Eternals’ tilbage i 2021, og i mellemtiden har hun mest trukket overskrifter i forbindelse med sin skilsmisse fra Brad Pitt.

»Jeg føler ikke, jeg har været mig selv i et årti – på en måde. Hvilket jeg ikke har lyst til at gå ind i«, lyder det.

Stjernen fortæller, at hun i de seneste syv år »kun har taget jobs, der ikke krævede lange optagelser. Vi havde en masse at hele. Vi finder stadig vores fodfæste«.

Selvom Jolie ikke går i detaljer, må man gå ud fra, at der er tale om bruddet med Brad Pitt i 2016 og deres efterfølgende skilsmisseretssag, hvor hun sidste år anklagede eksmanden for at have begået vold mod deres børn.

Hun fortæller, at det har hjulpet hende med at hele at eksperimentere med tøj og tekstil, hvilket har inspireret hende til at udvikle en tøjlinje.

»Efter jeg gik igennem noget, hvor jeg var såret, oplevede jeg, at en terapeut spurgte, om jeg ville prøve at gå med et flagrende stykke tøj. Lyder fjollet, men jeg gik ud fra at bukser og støvler udstrålede et ‘sejere’ look, en stærkere version af mig. Men var jeg stærk nok til at være blød?«, lyder det til Vogue.

Jolie har udover sine mest markante roller i film som ‘Girl, Interrupted’, ‘Lara Croft: Tomb Raider’ og ‘Mr. & Mrs. Smith’ også instrueret flere film. Senest dokumentaren ‘First They Killed My Father’ fra 2017 og inden da den mindre heldige ‘By the Sea’, hvor hun og Pitt ironisk nok spiller et par i ægteskabskrise.

Hun har på nuværende tidspunkt en film med titlen ‘Without Blood’ på vej som instruktør, og ikke mindst en spændende hovedrolle på vej som Maria Callas i Pablo Larraíns kommende biopic om operalegenden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af