Claes Bang og Mikkel Boe Følsgaard vil slagte svenske bondeknolde i historisk actionbrag – se traileren til ‘Stockholm Bloodbath’

Claes Bang og Mikkel Boe Følsgaard vil slagte svenske bondeknolde i historisk actionbrag – se traileren til ‘Stockholm Bloodbath’
'Stockholm Bloodbath'. (Foto: PR)

Du kender Robin Williams’ berømte »good morning Vietnam!« fra filmen af samme navn, men nu melder danske Mikkel Boe Følsgaard sig på banen (på engelsk) med et nyt bud. »Good morning Stockholm!«, som han råber i det kommende øksesvingende kampdrama ‘Stockholm Bloodbath«.

Traileren for filmen er netop landet og lægger i ovnen til et stjernespækket internationalt krigsbrag.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Claes Bang indtager med gal latter og britisk accent rollen som Kong Christian 2., der tilbage i 1520 ville »slagte svenske bondeknolde« i Det Stockholmske Blodbad for at gøre Sveriges krone til sin.

Følsgaard spiller kongens tro håndlanger Didrick Slagheck, mens man kan se Ulrich Thomsen som den svenske statsmand Hemming Gadh og Jakob Oftebro som den svenske ærkebiskop Gustav Trolle, der allierer sig med danskerne.

Danskernes aktion igangsætter dog et voldsomt hævnønske hos to unge søstre, spillet af Alba August og Sophie Cookson, der drager til den svenske hovedstad for at stille mændene bag mordene til ansvar.

Instruktøren bag er svenske Mikael Håfström, der er kendt for manuskriptet til kostskoleklassikeren ‘Ondskab’ og som instruktør på ‘Leva livet’ med en ung Fares Fares. Håfstrøm har efterfølgende gjort karriere i Hollywood, hvor han har instrueret actionfilmen Netflix-filmen ‘Outside The Wire’ og afsnit af ‘Bloodline’.

‘Stockholm Bloodbath’ får premiere 18. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af