Internettet flyder over med kritik af upassende Ashton Kutcher-klip efter støtte til voldtægtsdømt kollega

Internettet flyder over med kritik af upassende Ashton Kutcher-klip efter støtte til voldtægtsdømt kollega
Ashton Kutcher til premiere på 'Your Place Or Mine'. (Foto: Albert L. Ortega/Getty Images)

Siden det er kommet frem, at Ashton Kutcher og Mila Kunis har støttet deres voldtægtsdømte kollega fra ‘Dengang i 70’erne’, Danny Masterson, har ægteparret mødt massiv kritik.

Særligt Kutcher kritiseres nu på sociale medier for en række upassende udtalelser og adfærd af ældre dato. Det sker i kølvandet på en video, der blev delt af én af Mastersons ofre, Chrissie Carnell Bixler, på Instagram. Det skriver Insider.

I videoen, der stammer fra et afsnit af MTV-serien ’Punk’d’, som Kutcher var vært på, beskriver han dengang kun 15-årige Hillary Duff som »én af de piger, vi alle venter på bliver 18. Det samme med Olsen-tvillingerne«.

Videoen er fra 2003, hvor Kutcher er omkring 25 år gammel. Videoen er senere delt på Twitter med beskrivelsen »Ashton Kutcher er en slime ball«, hvor den i skrivende stund har 21 millioner visninger.

Det nuværende ægtepar mødte hinanden som unge skuespillere på den populære sitcom ‘Dengang i 70’erne’, hvor deres karakterer spillede kærester, men de fandt først sammen mange år senere i 2012.

Oveni den ubehagelige udtalelse om Duff, har en Twitter-bruger lavet en hel tråd af videoer, hvor Mila Kunis bliver omtalt på en seksualiserende måde af Kutcher.

Blandt disse videoer er et klip fra ’The Rosie O’Donnell Show’, hvor Kutcher og Kunis er gæster. Her fortæller han stolt om et væddemål, han indgik med Danny Masterson, der gik ud på at tungekysse dengang 14-årig Mila Kunis på optagelserne til ’Dengang i 70’erne’, hvor deres karakterer var kærester. Kutcher var selv 19 år gammel.

»Det minder mig om Woody Allen«, svarer én bruger til videoen.

Kutcher og Kunis har senere undskyldt for deres involvering i retssagen mod Masterson i en video på Kutchers Instagram.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af