Jamie Lee Curtis vil frygteligt gerne være med i ny ‘One Piece’-sæson – serieskaber svarer hende

Jamie Lee Curtis vil frygteligt gerne være med i ny ‘One Piece’-sæson – serieskaber svarer hende
Jamie Lee Curtis til den amerikanske premiere på 'One Piece Film: Gold' i 2017. (Foto: Randy Shropshire/Getty Images for Funimation Entertainment)

Allerede to uger efter sin premiere blev den succesfulde Netflix-serie ‘One Piece’, baseret på Eiichiro Odas verdenskendte manga af samme navn, fornyet med en sæson 2. Dermed er der lagt i kakkelovnen til castingspekulationer.

I flere år har fans af mangaen talt for, at Jamie Lee Curtis skal spille karakteren Dr. Kureha, der bliver introduceret i mangaens 15. bind og dermed vil være aktuel til anden sæson af Netflix-serien.

Kureha er læge på Drum Island og adoptivmor for Tony Tony Chopper, som bliver en bærende karakter i mangaen, da han slutter sig til Monkey D. Luffys piratslæng.

Jamie Lee Curtis, der selv er fan af mangaen, er også helt med på, at hun vil være den rette til rollen. Det melder The Wrap.

»Når strejken mod AMPTP’s (de store Hollywood-filmstudiers sammenslutning, red.) grådighed er afklaret med en fair kontrakt, vil jeg lobbye med på det voksende fan-vanvid om at blive Doktor Kureha«, skriver hun således i et Instagram-opslag sammen med en illustration af karakteren.

Den ene hovedforfatter på Netflix-serien, Matt Owens, hilser skuespillerens ønske meget velkommen – og han har tilsyneladende allerede sendt hende en figur forestillende Dr. Kuresha for at få hende med på vognen.

»Kæreste mor, det er derfor vi sendte dig den figur!«, skriver Owens i kommentarsporet til Curtis’ opslag. »Ingen grund til at lobbye. Lad os snakke, når først vi har fået, hvad vi fortjener, og kommer tilbage til arbejde!«.

Se Jamie Lee Curtis’ opslag herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af