Sean Penn sætter Hollywood-chefers hykleri på spidsen med grotesk forslag

Sean Penn sætter Hollywood-chefers hykleri på spidsen med grotesk forslag
Sean Penn i Kyiv. (Foto: Global Images Ukraine/Getty Images)

Den igangværende strejke i Hollywood har medført udskydelser af både film-og serieproduktioner og store premierer uden en særlig løsning i sigte.

Nu sætter Sean Penn kernen af konflikten på spidsen i et hypotetisk, men også ganske bizart, scenarie, som han har delt med Variety.

En stor del af konflikten mellem studiecheferne og skuespillerne handler om brugen af AI-teknologi til at genskabe skuespilleres udseende uden deres tilladelse, hvilket har fået Penn op i det røde felt.

Skuespillerens løsning starter således med at samle samtlige chefer af Hollywood-studier i et lokale med et kamerahold. Så vil han præsentere dem for sit usædvanlige forslag, der sammenligner selskabernes råderum over skuespillernes data med, hvis han kunne generere AI-kopier af chefernes døtre og frit bruge det.

»Så I vil have mine scanninger og stemmedata og alt det dér. Okay, her er, hvad jeg synes er fair: Jeg vil have din datters (data, red.), for jeg vil lave en virtuel kopi af hende og invitere mine venner over, så vi kan gøre, hvad end vi vil til en virtuel fest lige nu. Vil I kigge i kameraet og sige, at I synes det er okay?«.

Ifølge Penn er formålet med hans forslag, at lederne af Hollywood-studierne, der i det tilfælde ville blive tvunget til at indvilge eller blive afsløret i deres dobbeltmoral.

»Det er et uanstændigt forslag. At de ville gøre det, og ikke blive stillet til regnskab for det, er fornærmende. Det er en rigtig afsløring af moral – en mangel på moral«, udtaler han.

Sean Penn er aktuel med dokumentarfilmen ‘Superpower’ om Ukraines præsident Volodymyr Zelenskyj, der ikke har fået dansk premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af