Hyggelig højtid bliver til blodbad i traileren til ’Thanksgiving’ – med TikTok-stjerne i hovedrollen

Hyggelig højtid bliver til blodbad i traileren til ’Thanksgiving’ – med TikTok-stjerne i hovedrollen
'Thanksgiving'. (Foto: Sony Pictures Entertainment)

Det startede egentlig som en joke.

Gyserinstruktøren Eli Roth lavede tilbage i 2007 en trailer til en fiktiv film med navnet ’Thanksgiving’. Traileren parodierede en højtidsgyserfilm, der forsøgte at gentage ’Halloween’-fænomenet – med varierende succes.

Men Roth har alligevel ikke kunne give helt slip på idéen. Så nu bliver traileren altså til en spillefilm, der netop har fået sin første trailer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Året efter en Black Friday-massakre i Plymouth, Massachusetts, hvor Thanksgiving-traditionen først begyndte, hærger en skikkelse i pilgrimskostume byen.

En vennegruppe indser, at de er de næste ofre og må stoppe morderen, før det er for sent. På listen af potentielle ofre er blandt andre TikTok-stjernen Addison Rae og ‘Greys Anatomy’-stjernen Patrick Dempsey.

I traileren får man en forsmag på de mange kreative aflivningsmetoder, som pilgrimmen benytter sig af. Eksempelvis er det nok første gang, at nogen er blevet slået ihjel med majskolbeholdere på film.  

Er man vild med film med højtidstema, kan man også glæde sig til John Woos kommende juletriller ’Silent Night’, der får amerikansk premiere til december.

’Thanksgiving’ får amerikansk premiere 17. november – lige i tid til højtiden, der falder på den 23. november. Den danske premieredato kendes ikke endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af