Jada Pinkett Smiths afsløringer i selvbiografi blev et wakeupcall for Will Smith

Jada Pinkett Smiths afsløringer i selvbiografi blev et wakeupcall for Will Smith
Will Smith før sidste års Oscar-show. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Da Will Smith til sidste års Oscaruddeling gav Chris Rock en lussing på scenen efter en joke om hustruen Jada Pinkett Smiths alopecia, var Will og Jada igen ét af Hollywoods mest omtalte par.

Det kom derfor som lidt af en overraskelse, da Jada Pinkett Smith i sidste uge afslørede i et interview med People, at hun og Will Smith har været separeret siden 2016.

Afsløringen kommer i kølvandet på udgivelsen af hendes selvbiografi, ’Worthy’, der udgives i USA i morgen.

Will Smith har nu taget bladet fra munden og kommenterer på Pinkett Smiths afsløringer om parrets privatliv i en e-mail til The New York Times, der lørdag bragte et interview med hende.

Smith kommenterer her, at bogens indhold »på en måde vækkede (ham, red.)«. Smith skrev også til The New York Times, at Pinkett Smith er mere »modstandsdygtig, klog og medfølende end (han, red.) havde indset«.

»Når du har været sammen med nogen i mere end halvdelen af dit liv, sætter en følelsesmæssig blindhed sig ind. Og man kan alt for nemt miste følsomheden for deres gemte nuancer og subtile skønheder«, skriver han.

Will Smith fortalte i sommer, at han fortryder at have lagt for stort pres på sin familie op igennem 2010’erne, fordi han ønskede, at de alle skulle arbejde i underholdningsbranchen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af