Julia Roberts og Ethan Hawke står over for verdens undergang i Netflix-thrilleren ‘Leave the World Behind’ – se traileren

Julia Roberts og Ethan Hawke står over for verdens undergang i Netflix-thrilleren ‘Leave the World Behind’ – se traileren
'Leave the World Behind'. (Foto: JoJo Whilden/ Netflix)

»Der er ingen vej tilbage til normalen«, siger Mahershala Ali med en alvorlig mine og våde øjne i første trailer til den kommende katastrofefilm ‘Leave the World Behind’.

I den nye film af Sam Esmail, som er kendt for at have skabt serien ‘Mr. Robot’, rammer et cyberangreb USA, og det får faretruende, samfundsødelæggende konsekvenser.

Julia Roberts (som også producerer) og Ethan Hawke indtager hovedrollerne over for blandt andre Kevin Bacon, Myha’la Herrold og førnævnte Ali.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen er baseret på Rumaan Alams roman af samme navn. Den er produceret af ingen ringere end Barack og Michelle Obama gennem deres selskab Higher Ground Productions, der har en længerevarende indholdsaftale med Netflix.

Sam Esmail har fortalt, at den tidligere amerikanske præsident gav ham nogle ord med på vejen i forhold til manuskriptet – og at filmens fiktive scenarie faktisk var skræmmende tæt på virkeligheden.

»At høre en eks-præsident sige, du tager fejl med et par detaljer … Jeg troede, jeg tog fejl om en masse. Det faktum at han sagde det, skræmte fucking livet af mig«, lød det fra Esmail.

‘Leave the World Behind’ kommer på Netflix 8. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af