Millie Bobby Brown er klar til at sige farvel til ’Stranger Things’

Millie Bobby Brown er klar til at sige farvel til ’Stranger Things’
Millie Bobby Brown i 'Stranger Things' sæson 4. (Foto: Netflix)

Mange ‘Stranger Things’-fans kommer nok til at savne Duffer-brødrenes 80’er-hyldende sci-fi, når femte og sidste sæson får premiere.

Millie Bobby Brown er dog helt klar til at tage afsked med sin karakter Eleven og co.

Det siger hun til Glamour, hvor hun sammenligner seriens afslutning med det sidste år af gymnasiet:

»Når man er klar, har man det sådan – ’Okay, lad os gøre det. Lad os tackle det her sidste skoleår. Lad os komme ud’«, fortæller den 19-årige skuespiller.

»’Stranger Things’ tager meget tid at optage, og det forhindrer mig i at skabe historier, jeg brænder for. Så jeg er klar til at sige ’Tak og farvel’«, fortsætter hun.

I samme interview åbner hun også op om sin oplevelse som børnestjerne og konsekvenserne af at vokse op i rampelyset

»Vores hjerner er fysisk ikke vokset færdigt endnu. At underminere og praktisk talt forhindre nogens mentale udvikling, afklæde dem og fortælle dem: ’Hey, du ser ikke godt ud. Hvorfor har du det på? Hvor vover du at tro, at du kan tage det på? Hvor vover du at sige det?’«.

Den form for had fra sociale medier har skabt mange udfordringer for stjernen, der kun var 12 år gammel, da ’Stranger Things’ først fik premiere.

»Der er tillidsproblemer. Og ja, jeg har problemer med at have venner. Jeg har ikke mange venner«, uddyber Bobby Brown.

Det er ikke første gang, at skuespilleren har fortalt om sine oplevelser i mediernes søgelys. Hun har tidligere afsløret, at den massive kritik på sociale medier fik hende til at søge professionel hjælp .

Optagelserne til femte sæson af ’Stranger Things’ er blevet udskudt grundet Hollywood-strejken, og premieredatoen kendes derfor ikke endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af