Nathan Fielder og Emma Stone er forbandede boligværter i første lange trailer til ‘The Curse’

Nathan Fielder og Emma Stone er forbandede boligværter i første lange trailer til ‘The Curse’
'The Curse' med Emma Stone og Nathan Fielder. (Foto: Screenshot)

Race, ulighed, hvide frelsere, den amerikanske drøm, det gode liv.

Alt det rummer et godt bolig-makeoverprogram a la ‘Extreme Home Makeover’ eller ‘Queer Eye’. Men hvad der foregår bag kulisserne, er der nok mange nysgerrige seere, som har spekuleret på.

Det lader metaserien ‘The Curse’ til at udforske. Og med et hold bestående af Benny Safdie, Nathan Fielder og Emma Stone kunne den meget vel blive efterårets vildeste serie.

Den første lange trailer er landet, hvor vi kommer nærmere ind på parret Whitney (Stone) og Asher (Fielder), der er værter på et bolig-makeover-program, men også danner par i virkeligheden og forsøger at få et barn.

Den helt store frelserfortælling køres i stilling. For parrets boligprogram er ikke som de andre, men et velgørende projekt, der støtter lokalmiljøet og ovenikøbet er husene miljøvenlige og kunstneriske afspejlinger af nabolagets kulturer.

Tingene begynder dog at gå skævt, da Asher bliver forbandet af en lille pige efter en sær pengeudveksling for rullende kameraer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Udover for en gangs skyld (tilsyneladende) at spille rendyrket skuespil, har den uigennemskuelige komiker Nathan Fielder, der er kendt for sine rablende tv-eksperimenter som ‘Nathan For You’ og senest ‘The Reharsal’, også skabt serien sammen med Benny Safdie.

Fielder lader dog i den grad til at bringe sin sans for utænkelige scenarier ind i den kommende tv-serie. På bedste meta-facon spiller Safdie også producer på seriens boligprogram udover at dirigere bag virkelighedens kamera.

‘The Curse’ spænder over 10 episoder og er skabt i et samarbejde mellem Showtime og A24.

Både Fielder og Benny Safdie er executive producere, sidstnævnte sammen med sin bror, Josh Safdie.

‘The Curse’ lander på SkyShowtime i Danmark til december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af