Verdens største træstamme skal redde dysfunktionel familie i Milad Avaz-komedien ‘Bedre tider’ – se traileren

Verdens største træstamme skal redde dysfunktionel familie i Milad Avaz-komedien ‘Bedre tider’ – se traileren

At få ting kan skabe drama som danskernes forhold til bagværk, ved vi fra ‘Den store bagedyst’ og mangen lang kø foran hypede diverse fastelavnsbollebagerier og surdejs-gimmicks.

Men nu er der en hel film på vej, som smeder komedie og familiedrama på en dansk bagerklassiker.

‘Bedre tider’ er instrueret af Milad Avaz, der med sine brødre lavede breakout-hittet ‘Mens vi lever’ tilbage i 2017 og efterfølgende har stået bag den roste TV 2-serie ‘Alfa’ på egen hånd.

Traileren er netop landet, hvor vi møder tre brødre spillet af Sebastian Jessen, Andreas Jessen og Ari Alexander, der sætter kursen fra København til den uglamorøse nordsjællandske provins, hvor deres far Vagn (spillet af Lars Brygmann) venter med en rablende idé til at redde familiens konkurstruede bageri: at bage verdens største træstamme.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvorfor verdens største træstamme, tænker man måske. Et spørgsmål der også bliver stillet i selve filmen, som Lars Brygmanns optimistiske bager dog giver følgende fremragende svar på: »Vi mennesker er født til storhed«.

Jessen-brødrene har tidligere arbejdet sammen med Milad Avaz, da de spillede hovedrollerne i ‘Alfa’. Ari Alexander har tidligere har kunne ses ‘Limboland’ og TV 2-serien ‘Overleverne’ samt Netflix-filmen ‘Toscana’ som også havde en Avaz-bror bag roret i form af Mehdi Avaz. Derudover ses Johanne Milland, der imponerede i ‘Venuseffekten’ på filmens rollelisten.

‘Bedre tider’ får premiere 21. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af