Anders Matthesen skal spille Tommy Seebach i ny dansk film

Anders Matthesen skal spille Tommy Seebach i ny dansk film
Anders Matthesen. (Foto: Per Arnesen)

Sideløbende med sin karriere som komiker, instruktør, forfatter og musiker har Anders Matthesen i mange år haft en sidegesjæft som skuespiller i andres film.

Fra ‘Rene hjerter’ over ‘Sorte kugler’ til ‘De frivillige’ og senest ‘Marco Effekten’.

Men nu står Matthesen over for karrierens mest opsigtsvækkende rolle.

Han skal nemlig spille den folkekære danske musiker Tommy Seebach (Rasmus’ far, hvis man skulle være i tvivl) i den kommende danske film ‘Under stjernerne på himlen’.

Filmen beskriver både hans rejse mod berømmelse og Melodi Grand Prix-gennembrud med ‘Disco Tango’ i 1979 og sætter fokus »en far, der kom så langt ud i sit misbrug, at han måtte flytte fra sin kone og børn, før han endelig forstod og fik vist dem, hvad de betød«, som det lyder i en pressemeddelelse.

»’Under stjernerne på himlen’ er en både barsk og rørende historie om en mand, der indædt kæmper for at forblive på toppen og samtidig opretholde et familieliv. En presset mand, der ender med at miste sig selv i forsøget på at indfri både egne og andres forventninger«, udtaler Anders Matthesen i meddelelsen.

Filmen skal instrueres af Kasper Gaardsøe, der tidligere har instrueret tv-serier som ‘DNA’, ‘Dicte’ og ‘Lærkevej’, og produktionen har fået fuld opbakning fra Tommy Seebachs familie.

‘Under stjernerne på himlen’ lander i de danske biografer i februar 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af