Brad Pitt blev kaldt et »verdensklasse røvhul« af sin søn

Brad Pitt blev kaldt et »verdensklasse røvhul« af sin søn
Brad Pitt under Cannes-festivalen i 2019. (Foto: George Pimentel/WireImage)

Brad Pitt er en af klodens mest populære skuespillere, men hans forhold til sin familie har de seneste år trukket negative overskrifter.

Nu bekræftes det, at sønnen Pax Thien Jolie-Pitt på en privat Instagram-konto tilbage i 2020 kaldte sin far et »verdensklasse røvhul« i anledningen af fars dag. Det afslører The Daily Mail.

Den i dag 19-årige Pax skrev opslaget som 16-årig, hvor han sendte sin far en verbal bredside.

»Du har igen, og igen bevist, at du er en forfærdelig og afskyelig person. Du har ingen omtanke eller empati over for dine fire yngste børn, som ryster af skræk i dit nærvær«, lød teksten eftersigende under et billede af Brad Pitt fra Oscar-uddelingen i 2020, hvor han vandt for bedste birolleskuespiller.

»Du har gjort livet til et konstant helvede for dem, der står mig nærmest. Du kan fortælle dig selv og verden, hvad end du vil, men sandheden vil komme frem i lyset en dag«, lød beskeden videre, som sluttede med følgende hilsen:

»Så, glædelig fars dag dit fucking forfærdelige menneske«.

Brad Pitt har seks børn med ekskonen Angelina Jolie. Det er ikke første gang, at Brad Pitts rolle som far og ægtemand anfægtes. I 2017 fortalte han selv offentligt om sit alkoholmisbrug.

Sidste år lå skuespilleren i voldsom retssag med ekskonen Angelina Jolie over deres fælles vingård i Frankrig, hvor hun delte en episode fra en flyvetur i 2016, hvor Pitt var voldelig over for både hende og deres børn.

I den forbindelse skrev Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen om, hvordan Brad Pitts stjernestatus lod til at modstå voldsanklagerne.

Da Pitt sidste år debuterede som skulptør med »brutalt ærlige værker« i Finland, fortalte han i forbindelse med udstillingen et finsk medie, at skulpturerne handlede om, »hvor jeg har taget fejl i mine forhold, hvor jeg har trådt ved siden af, hvor jeg er skyldig«.

Afsløringen af Pax’ Instagram-angreb fra 2020 kommer kort efter, det kom frem, at Pitts datter Zahara Jolie-Pitt valgte at droppe farens efternavn i forbindelse med en introduktion i et såkaldt sorority på universitet. Det skrev The Independent.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af