‘Friends’-stjernerne Courteney Cox og Matt LeBlanc mindes afdøde Matthew Perry: »Du er endelig fri«

‘Friends’-stjernerne Courteney Cox og Matt LeBlanc mindes afdøde Matthew Perry: »Du er endelig fri«
'Friends'. (Foto: PR)

To dage efter Matthew Perrys tragiske død i sidste måned kom resten af ‘Friends’-hovedcastet med en fælles udtalelse.

»På et tidspunkt vil vi sige mere, når vi er i stand til det. For nu går vores tanker og vores kærlighed til Mattys familie, hans venner og alle, der elskede ham verden over«, lød det fra de fem skuespillere.

Nu har to af dem, Courteney Cox og Matt LeBlanc, selv sat nogle flere ord på det store tab af Perry, der gik bort i en alder af blot 54 år.

»Jeg er så taknemmelig for hvert øjeblik, jeg havde med dig, Matty, og jeg savner dig hver dag«, skriver Courteney Cox i et Instagram-opslag. »Når du arbejder så tæt sammen med nogen, som jeg gjorde med Matthew, er der tusindvis af øjeblikke, jeg ville ønske, jeg kunne dele. Her er for nu en af mine favoritter«.

Cox deler et ‘Friends’-fraklip fra den scene, hvor Chandler og Monica første gang har sex sammen til Ross’ bryllup i London. I videoen ser man først det klip, der kom med i serien, og bagefter fraklippet, hvor publikum klapper og hujer af parrets one night stand meget længe, inden Monica siger: »Nu er det din tur«.

I opslaget forklarer Cox, at Chandler og Monica blot skulle være sammen denne ene gang, men publikums begejstring fik ‘Friends’-forfatterne til at skrive en reel kærlighedshistorie for de to karakterer. Cox nævner også, at Perry viskede hende den afsluttende bemærkning i øret, inden de skød scenen.

»Han gjorde ofte ting som denne. Han var sjov, og han var venlig«, afslutter hun.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sit Instagram-opslag til minde for Matthew Perry har Matt LeBlanc delt en række billeder fra ‘Friends’, hvor Joey og Chandler er sammen på tomandshånd.

»Matthew. Det er med et tungt hjerte, jeg siger farvel. Tiderne, vi havde sammen, er helt ærligt blandt de bedste øjeblikke i mit liv«, skriver LeBlanc i opslaget.

»Det var en ære at dele scenen med dig og kalde dig min ven. Jeg vil altid smile, når jeg tænker på dig, og jeg vil aldrig glemme dig. Aldrig. Spred dine vinger og flyv min bror, du er endelig fri. Al kærlighed«, fortsætter han.

Herefter afrunder han sit mindeopslag med en sjov bemærkning: »Og jeg går ud fra, du beholder de 20 dollar, du skylder mig«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af