HBO annoncerer premiere på ‘House of the Dragon’ sæson 2

HBO annoncerer premiere på ‘House of the Dragon’ sæson 2
'House of the Dragon'. (Foto: HBO)

HBO har været i lidt af en tørke, siden ‘Succession’ sluttede, og vi må vente lidt endnu, før den hæderkronede serieudbyder er tilbage med en af deres store prestigetitler.

MEN: Nu er det da i det mindste blevet mere konkret, hvornår vi kan vente os sæson 2 af HBO’s største serie overhovedet: ‘House of the Dragon’.

‘Game of Thrones’-spinoffen blev et flot hit i 2022, men ventetiden på opfølgeren har været lang.

Ved et presseevent i New York i går kunne HBO så annoncere, at serien vender tilbage »tidlig summer« næste år. Hvilket næsten må oversættes til juni.

Serien har ikke været berørt af forfatter- og skuespillerstrejken, blandt andet fordi den optages i England. Men det er en serie, det tager lang tid at producere, og efter den lidt lange optakt i sæson 1 nærmer fortællingen sig nu den store Targaryan’ske borgerkrig, hvorfor man må forvente flere store slag og actionscener, der tager tid og kræfter at få i mål.

Samtidig arbejder HBO på en anden ‘Game of Thrones’-spinoff, ‘A Knight of Seven Kingdoms: The Hedge Knight’, som HBO-chef Casey Bloys fortæller går i optagelser næste forår, såfremt skuespillerstrejken er løst (og mon ikke).

Der er altså meget mere Westeros i vente de kommende år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af