Jacob Elordi spiste et halvt kilo bacon om dagen før sin Elvis-rolle i ‘Priscilla’

Jacob Elordi spiste et halvt kilo bacon om dagen før sin Elvis-rolle i ‘Priscilla’
Jacob Elordi ved Met Gala i 2022. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

‘Euphoria’-stjernen Jacob Elordi kan snart opleves i rollen som Elvis Presley, når Sofia Coppolas roste nye film ‘Priscilla’ kommer i de danske biografer.

I sin forberedelse til filmen indtog Elordi en meget fedtholdig diæt, fortæller han i et videointerview med Entertainment Weekly.

»Jeg spiste i gennemsnit et pund bacon om dagen«, siger Elordi i videoen, hvor han sidder til bords med Sofia Coppola og medskuespiller Cailee Spaeny. »Det er ikke så synligt, fordi jeg er ret lang. Men det var det største, jeg nogensinde har været«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Elordi har tidligere afsløret, at han faktisk ikke kendte meget til Elvis, før han gik til audition til rollen. »Det meste jeg kendte til Elvis var fra ‘Lilo & Stitch’«, forklarede han under et besøg hos Jimmy Fallons talkshow.

I ‘Priscilla’ spiller Elordi en skummel og ret så usympatisk udgave af kongen af rock’n’roll. Filmen følger hustruen Priscilla (spillet af Cailee Spaeny), som 24-årige Elvis kurtiserede, da hun var en blot 14-årig skolepige.

Soundvenues filmredaktør kaldte ‘Priscilla’ for »Sofia Coppolas bedste film i 13 år« ved verdenspremieren i Venedig tidligere i år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af