‘Ms. Marvel’-stjerne kommenterer skuffende ‘The Marvels’-billetsalg: »Har intet med mig at gøre«

‘Ms. Marvel’-stjerne kommenterer skuffende ‘The Marvels’-billetsalg: »Har intet med mig at gøre«
Iman Vellani som Ms. Marvel/Kamala Khan, Brie Larson som Captain Marvel/Carol Danvers og Teyonah Parris som Captain Monica Rambeau i 'The Marvels'. (Foto: Laura Radford/ Marvel)

Biografaktuelle ‘The Marvels’ blev ved premieren indehaver af en negativ salgsrekord. Superheltefilmen fik nemlig den værste åbningsweekend for en film fra Marvel Cinematic Universe siden filmfranchisens begyndelse for 15 år siden.

‘The Marvels’ har skuespilertrioen Brie Larson, Teyonah Parris og Iman Vellani i front, og sidstnævnte er nu blevet spurgt ind til det skuffende billetsalg.

I et interview med Yahoo fortæller den fremadstormende skuespiller bag superhelten Ms. Marvel imidlertid, at hun ikke vil lade sig gå på af billetsalget, som hun alligevel ikke har noget at gøre med.

»Jeg vil ikke fokusere på noget, som ikke engang er i min kontrol, for hvad er pointen?«, siger Iman Vellani i interviewet, hvor hun kaster bolden videre til Disneys CEO: »Det er til Bob Iger«.

»Billetsalget har intet med mig at gøre«, fortsætter hun. »Jeg er glad for det færdige produkt, og de mennesker, der betyder noget for mig, nød filmen. Det er en oprigtigt god oplevelse at se den her film, og det er er alt, vi kan bede om med disse film. Den har superhelte, den udspiller sig i rummet, den er ikke så dyb, og den handler om samarbejde og søsterskab. Det er er en sjov film, og jeg er bare så glad for, at jeg kan dele den med folk«.

Soundvenues anmelder Elombe Brice Parfait gav ‘The Marvels’ fem stjerner og kaldte den blandt andet »banebrydende«. Filmen kan fortsat ses i biografen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af