Daniel Kaluuya debuterer som instruktør med ‘Top Boy’-stjerne i front – se traileren til ‘The Kitchen’

Daniel Kaluuya debuterer som instruktør med ‘Top Boy’-stjerne i front – se traileren til ‘The Kitchen’
'The Kitchen'. (Foto: Netflix)

Den Oscar-vindende skuespiller Daniel Kaluuya gør sin debut som instruktør i samarbejde med den relativt ukendte Kibwe Tavares.

Sammen har de instrueret og skrevet den dystopiske Netflix-film ‘The Kitchen’, som netop har fået sin første trailer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I London anno 2044 drømmer enspænderen Izi om at komme væk fra sit nabolag, der er kendt som The Kitchen. The Kitchen er en af de sidste steder i London med almene boligbyggerier, som ofte er målet for ekstrem politivold og diskrimination.

Mens de andre beboere kæmper for at bevare deres nabolag mod en undertrykkende overklasse, møder Izi sin afdøde ekskærestes 12-årige søn Benji. Benji er ivrig efter at blive en del af nabolagtes fællesskab og er kommet til the Kitchen for at lede efter sin far (som måske er Izi?).

Kaluuya selv skal ikke medvirke i filmen. Hovedrollen som Izi spilles derimod af Kane Robinson, der også er kendt som grime-rapperen Kano. Han har tidligere spillet hovedrollen i serien ‘Top Boy’, der for nylig sluttede af med tredje sæson. Jedaiah Bannerman får sin debut som skuespiller i rollen som Benji.

’The Kitchen’ kan streames på Netflix 19. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af