Jennifer Aniston skrev med Matthew Perry på hans dødsdag: »Han var glad«

Jennifer Aniston skrev med Matthew Perry på hans dødsdag: »Han var glad«
Jennifer Aniston og Matthew Perry i 1995. (Foto: Ron Davis/Getty Images)

I slutningen af oktober gik Matthew Perry bort, blot 54 år gammel. Nu fortæller ‘Friends’-kollegaen Jennifer Aniston, at hun faktisk skrev med Perry om morgenen, samme dag som hans død.

Det fortæller hun i et større interview med Variety i selskab af ‘The Morning Show’-medskuespilleren Reese Witherspoon i anledning af seriens nye tredje sæson.

Her lægger Aniston tryk på, at Perry var i god form og godt humør på sin tragiske dødsdag.

»Han var glad. Han var sund. Han var stoppet med at ryge. Han var i gang med at komme i form. Han var glad – det er alt, jeg ved. Jeg skrev bogstaveligt talt med ham den morgen, sjove Matty. Han var ikke i smerte. Han kæmpede ikke. Han var glad«, siger Aniston i interviewet.

»Det er vigtigt, at folk ved det«, tilføjer Witherspoon.

»Det er det«, fortsætter Aniston. »Jeg vil gerne have, at folk ved, han var virkelig sund, og i gang med at blive sund. Han var på en mission. Han arbejdede så hårdt. Han blev tildelt et vanskeligt kort. Jeg savner ham meget. Det gør vi alle. Boy, han fik os til at grine virkelig meget«.

Perry havde gennem hele sit liv kæmpet med sin afhængighed af stoffer og alkohol. I forbindelse med sin selvbiografi ‘Friends, Lovers and the Big Terrible Thing’ har han selv fortalt, at han ville huskes for at finde lyset i mørket og hjælpe sine medmennesker med at komme ud af lignende misbrug.

»Det bedste ved mig er uden tvivl, at hvis nogen kommer op til mig og siger, ‘Jeg kan ikke holde op med at drikke, kan du hjælpe mig?’ Så kan jeg sige ‘ja’, følge op og gøre det«, forklarede Perry i et interview sidste år. »Det vil jeg have, er det første, der bliver nævnt. Og jeg kommer til at leve resten af mit liv som bevis på det«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af