Jonathan Majors’ ekskæreste vidner om voldelige udbrud: »Han sagde, at han var et monster«

Jonathan Majors’ ekskæreste vidner om voldelige udbrud: »Han sagde, at han var et monster«
Jonathan Majors. (Foto: Joe Gaher/ Getty Images)

Retssagen mod den den volds- og chikaneanklagede skuespiller Jonathan Majors begyndte i mandags i retten i Manhattan.

I går vidnede hans ekskæreste Grace Jabbari mod ham med et vidneudagn, der berettede om voldsomme udbrud, psykisk vold samt trusler om at begå selvmord.

Det skriver The Wrap.

»Han sagde, at han var et monster, og at han ville slå sig selv ihjel, hvilket han også handlede på«, fortalte Jabbari i retten.

I sit vidneudsagn anklager Jabbari sin ekskæreste for verbale trusler og udbrud rettet mod hende. I retten spillede anklagemyndigheden blandt andet en lydoptagelse, hvor Majors nedgør hende, for ikke at være mere som Michelle Obama eller Martin Luther Kings kone, Coretta Scott King:

»Jeg er en stor mand. En stor mand! Der er nødt til at være en stor kvinde, som ofrer sig«, siger Majors på optagelserne.

Ifølge Jabbaris vidneudsagn blev disse udbrud værre under optagelserne på den nu udskudte ’Magazine Dreams’.

Forholdet varede to år og sluttede den 25. marts i år, hvor Jabbari opdagede, at Majors var hende utro. Dette var angiveligt var første gang at forholdet blev voldeligt, hvilket Majors’ advokat fremlagde skete på baggrund af, at Jabbari angreb skuespilleren, efter hun opdagede, at han var utro.

Nævningene blev vist billeder af mærker på væggen og glasskår efter Majors’ angiveligt havde et voldeligt udbrud. Parret sloges derefter i deres bil, hvilket førte til Majors’ anholdelse.

Majors’ forsvar afviser alle anklager: »Dette er en sag om slutningen på et forhold – ikke en forbrydelse. I hvert fald ikke en som Hr. Majors har begået«, sagde forsvarsadvokat Priya Chaudry i retten i mandags.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af