Disney udskyder to kommende storsatsninger – og skrinlægger film med voldsanklagede Jonathan Majors

Disney udskyder to kommende storsatsninger – og skrinlægger film med voldsanklagede Jonathan Majors
Jonathan Majors. (Foto: Jeff Spicer/ Getty Images)

Hollywood-skuespillernes strejke, der har stået på siden juli, har igangsat lidt af en dominoeffekt hos de store filmstudier, der er begyndt at udskyde en række ventede blockbusters.

Den første af slagsen var ‘Dune Del 2’, som skulle have haft premiere i næste uge, men som Warner Bros. har udskudt til marts 2024. Senest blev også den ottende ‘Mission: Impossible’-film udskudt til 2025 af Paramount.

Nu følger Disney trop ved at udskyde to store filmtitler. Det skriver The Hollywood Reporter.

Disney annoncerede således fredag, at de udskyder den kommende liveaction-udgave af ‘Snehvide’ – med Rachel Zegler som Snehvide og Gal Gadot som den onde dronning – fra 22. marts 2024 til 21. marts 2025.

Rachel Zegler i ‘Snehvide’. (Foto: Disney)

Derudover har underholdningsgiganten også udskudt Pixar-animationsfilmen ‘Elio’ fra 1. marts 2024 til 13. juni 2025.

Upåvirket af strejken har Disney desuden helt fjernet filmen ‘Magazine Dreams’, der kom med god hype fra årets Sundance-festival og stod til at få amerikansk premiere til december, fra deres udgivelseskalender. Det skyldes utvivlsomt, at Jonathan Majors har hovedrollen. Den førhen fremadstormende skuespiller står nemlig over for en retssag 29. november, hvor flere kvinder anklager ham for vold og chikane.

Der er i alle tre tilfælde tale om amerikanske premieredatoer, men de store amerikanske blockbusters plejer at udkomme nogenlunde simultant på verdensplan.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af