Hvert afsnit af ’Wednesday’ sæson to bliver »som en film«, afslører Jenna Ortega

Hvert afsnit af ’Wednesday’ sæson to bliver »som en film«, afslører Jenna Ortega
'Wednesday'. (Foto: Netflix)

Der er mange, der ser frem til sæson to af Netflix-hittet ’Wednesday’, og nu har seriens stjerne Jenna Ortega løftet sløret for, hvad publikum kan forvente i den kommende sæson af serien.

I et interview på den røde løber forud for mandagens Emmy-show afslørede skuespilleren overfor E! News, at sæsonen genremæssigt vil læne sig mere hen imod gys. Ortega nævnte derudover, at sæson to kommer til at være »større og med mere action«, og at hver episode »vil føles en lille smule som en film«.

Udover at spille rollen som titelfiguren Wednesday Addams fungerer Ortega også som executive producer på seriens anden sæson. Skuespilleren har tidligere udtalt sig om sit input under seriens tilblivelse – blandt andet et ønske om, at serien skulle bevæge sig væk fra et fokus på Wednesdays kærlighedsaffærer

Ortega var nomineret til en Emmy for ’Wednesday’-rollen i kategorien bedste kvindelige hovedrolle i en komedieserie som den næstyngste nominerede nogensinde.

’Wednesday’ fik premiere i november 2022 og blev allerede fornyet i januar 2023 efter seriens massive succes, hvor den blev den mest sete engelsksprogede serie på Netflix.

Det er fortsat sparsomt med informationer omkring sæson to, men det forventes, at optagelserne starter i år, og at serien får premiere i 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af