Jon Stewart vender tilbage til ‘The Daily Show’

Jon Stewart vender tilbage til ‘The Daily Show’
Jon Stewart i 'The Daily Show'. (Foto: PR)

Efter Trevor Noah stoppede på ‘The Daily Show’ i slutningen af 2022, har Comedy Central-talkshowet ledt efter en (eller flere) erstatning(er).

Blandt andet var Hasan Minhaj rygtet som favorit til at overtage posten, men han røg ud af diskussionen efter kontroverser sidste år.

Og nu kan Comedy Central så temmelig overraskende melde ud, at selveste Jon Stewart vender tilbage i stolen fra 12. februar. Han skal være vært for programmet hver mandag i 2024, mens resten af ugen skal fyldes af showets forskellige korrespondenter.

Stewart regerede 16 år i den satiriske stol og gjorde frem til 2015 ‘The Daily Show’ til en uundværlig del af kulturlandskabet, særligt i tiden med George W. Bush som præsident.

Siden har han lavet talkshows hos Apple, men smuttede for nylig i utide fra showet ‘The Problem with Jon Stewart’ på grund af kreative uoverensstemmelser.

Stewarts comeback er veltimet med den amerikanske præsidentvalgkamp i 2024, men spørgsmålet er, om hans spiddende humor passer lige så godt nu som for 10-20 år siden. I hvert fald har ‘The Daily Show’ ikke samme placering i landskabet som tidligere.

Stewart har selv annonceret comebacket på X med denne besked:

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af