Travis Scott skuespildebuterer i provo-instruktørs infrarøde thriller – se traileren til ’Aggro Dr1ft’

Travis Scott skuespildebuterer i provo-instruktørs infrarøde thriller – se traileren til ’Aggro Dr1ft’
'Aggro Dr1ft'. (Foto: PR)

Harmony Korine har altid været lidt af en enfant terrible i filmverdenen. Fra gennembruddet i 1995 som ung manuskriptforfatter på den kontroversielle ’Kids’ til de ligeledes kompromisløse ’Gummo’ og ’Trash Humpers’.

Nu er instruktøren aktuel med filmen ’Aggro Dr1ft’ med Travis Scott på rollelisten, der er så aparte, at han selv har sået tvivl om, hvorvidt den overhovedet kan kaldes en film. En 80 minutters fortælling filmet i infrarød om snigmorderen BO, (Jordi Mollá) der i selskab med sin protegé Zion (Scott) jagter en gangsterboss under Floridas varme himmelstrøg. Selve handlingen lader dog ikke til at være det vigtigste ved filmen, men snarere dens vibe.

Traileren er lige landet, og se selv, om du kan få øje på rapperen i det syrede univers.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Aggro Dr1ft’ er det første projekt fra Korines nye multimediekollektiv Edglrd, hvis vaporwave-æstetik ikke ligner noget andet, instruktøren tidligere har lavet.

Korine har tidligere udtalt, at han er begyndt at interessere sig for et mere gaming-orienteret univers. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at filmens hallucinerende infrarøde farver, kombineret med AraabMuziks pulserende score, minder om en cutscene fra et GTA-spil

Det er anden gang, at Scott og Korine arbejder sammen, da instruktøren også stod bag ’Pompeii’-sekvensen i Scotts antologifilm ’Circus Maximus’ fra sidste år.

Korine har en evne til at fange det frastødende og provokerende på kamera, der ikke altid falder i alles smag. Flere udvandrede ved verdenspremieren i Venedig, hvor instruktøren selv optrådte i en djævlemaske på den røde løber. Her spåede Soundvenues udsendte filmredaktør allerede filmen en fremtid som kultklassiker.

Det ligger i kortene, at en ukonventionel film som ’Aggro Dr1ft’ også skal have en ukonventionel udgivelse. Derfor bliver filmen screenet to dage på en stripklub i Los Angeles, mens det endnu er uvist, om den bliver tilgængelig for det danske publikum.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af