Cate Blanchett og co. nakker fjender i ny trailer til ‘Borderlands’

Cate Blanchett og co. nakker fjender i ny trailer til ‘Borderlands’
Cate Blanchett 'Borderlands' (Foto: Lionsgate)

Spilfilmatiseringer er et hyppigt emne for filmskabere at kaste sig over lige i øjeblikket. En af sidste års mest hypede serier, ’The Last of Us’, fik rivende medvind af anmeldere og fans, ligesom at ’Super Mario Bros. Movie’ blev den næstmest indtjenende film overhovedet i 2023.

Snart er instruktør Eli Roth også klar til at kaste sig over en filmatisering af first-person shooter-spillet ’Borderlands’ fra 2009, hvis trailer netop er landet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I filmen spiller Cate Blanchett den fredløse selvtægtskvinde Lilith, der vender tilbage til planeten Pandora for at redde datteren af universets mest magtfulde mand, Atlas (Edgar Ramírez). Sammen med et broget slæng skyder Lilith sig gennem aliens, monstre og andre slyngler for at beskytte pigen og for at lokalisere en sagnomspunden skat.

Det er et cast, der favner bredt. Kevin Hart, Jack Black, Jamie Lee Curtis, Florian Munteanu og den 16-årige ‘Barbie’-skuespiller Ariana Greenblatt udgør sammen med Blanchett den farverige gruppe, der kæmper for at få pigen genforenet med sin far.

Optagelserne sluttede allerede i sommeren 2022, men det har bestemt ikke fået Roth til at hvile på laurbærrene. I januar sidste år overdragede han depechen til ’Deadpool’-instruktør Tim Miller til at gennemføre filmens reshoots, mens Roth selv instruerede slasheren ’Thanksgiving’.

’Borderlands’ får biografpremiere 9. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af