Efter frifindelse for overgreb er Kevin Spacey tilbage på det store lærred – se traileren til ’Peter Five Eight’

Efter frifindelse for overgreb er Kevin Spacey tilbage på det store lærred – se traileren til ’Peter Five Eight’
Kevin Spacey i 'Peter Five Eight'. (Foto: PR)

Kevin Spacey blev persona non grata i filmverdenen, efter han blev anklaget af fire mænd for seksuelle overgreb. Skandalen medførte, at Spacey blev klippet ud af Ridley Scotts ’All the Money in the World’ fra 2017, mens det eneste kreative output fra ham i perioden var en række mystiske julevideoer i rollen som hans ’House Of Cards’-karakter Frank Underwood.

Tilbage i december udgav han igen en video i Underwood-rollen i en samtale med den lige så skandaleombruste nyhedsvært Tucker Carlson. Her diskuterer de to kontroversielle figurer cancel culture, deres respektive fyringer og det kommende amerikanske præsidentvalg.

Siden anklagerne er det blevet til mindre roller i udlandet, der primært har fået omtale på grund af Spaceys involvering.

Efter godt syv år uden for det fine selskab, er Kevin Spacey tilbage for at klinke skårene med Hollywood. I sommers blev Spacey frikendt for de anklager, der har mudret hans omdømme, og nu er skuespilleren klar til at indtage sin første hovedrolle siden 2017.

I den forholdsvis ukendte instruktør Michael Zaiko Halls ’Peter Five Eight’ spiller Spacey den karismatiske lejemorder Peter, der infiltrerer et søvnigt bjergsamfund i jagten på Sam, en tilsyneladende rig og succesfuld ejendomsmægler.

Traileren, der netop er landet, disker op med vold, pistoler og biljagter, og man må sige, at Spacey gør sit comeback på eksplosiv manér.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Peter Five Eight’ får premiere 22. marts i USA, mens det endnu er uvist, hvorvidt den bliver tilgængelig for det danske publikum.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af