En af tidens bedste komedieserier holder pause på ubestemt tid

En af tidens bedste komedieserier holder pause på ubestemt tid
'Dave'. (Foto: Byron Cohen/FX)

Efter en stjernespækket tredje sæson af komedieserien ’Dave’ med gæsteoptrædener fra blandt andet Drake og Brad Pitt, har skaber og hovedrolleindehaver Dave Burd (Lil Dicky) annonceret, at serien går på pause på ubestemt tid.

»Efter tre fantastiske sæsoner er det et godt tidspunkt at tage en pause og give mig selv mulighed for at gøre nogle af de andre ting, jeg altid har villet lave«, udtaler Burd i en pressemeddelelse (via The Wrap).

Angiveligt skulle det være Burds ønske om at udforske andre projekter, herunder at vende tilbage til virkelighedens version af rapper-aliaset Lil Dicky, der er grunden til, at serieeventyret nu er sat på pause.

Det er dog ikke definitivt slut, og producenten FX har ikke ytret ønske om at skrinlægge serien, selvom ‘Dave’ heller ikke på nuværende tidspunkt har fået grønt lys til en ny sæson.

Der er i hvert fald lange og usikre udsigter til mere ’Dave’ lige foreløbigt.

Dave Burd har stadig en aftale om at udvikle indhold hos FX, derfor er det ikke udelukket, at der kommer et fremtidigt samarbejde, fastslår selskabet.

Begge parter har også kun rosende ord tilovers for hinanden omkring samarbejdet.

»Vi elsker showet og værdsætter den kreative ekspertise, som Dave, Jeff Schaffer og holdet har leveret i hver episode«, skriver FX i en pressemeddelelse.

Tredje sæson af ’Dave’ var på Soundvenues liste over de bedste serier i 2023 og er blevet kaldt »tidens sjoveste komedieserie«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af