Jennifer Lopez skal redde menneskeheden i nyt sci-fi-brag på Netflix – se første trailer til ‘Atlas’

Jennifer Lopez skal redde menneskeheden i nyt sci-fi-brag på Netflix – se første trailer til ‘Atlas’
Jennifer Lopez i 'Atlas'. (Foto: Netflix)

Jennifer Lopez har ikke fået den varmeste modtagelse for sine seneste projekter, comeback-albummet ‘This Is Me… Now’ og den tilhørende musikfilm ‘This Is Me… Now: A Love Story’. Måske har hun bedre held med sit nye sci-fi-brag på Netflix?

Der er i hvert fald smæk for skillingen i første trailer til den kommende actionbasker ‘Atlas’, hvor Lopez spiller over for blandt andre Simu Liu, Sterling K. Brown og Mark Strong.

‘Atlas’ handler ifølge Deadline om en genial dataanalytiker med dyb mistillid til både mennesker og AI. Hun deltager i en mission for at fange en frafalden robot, men da planerne slår fejl, er menneskehedens fremtid i stor fare. Hendes eneste håb er nu at stole på netop en kunstig intelligens.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen er instrueret af Brad Peyton, som har katastrofefilmene ‘Rampage Out of Control’ og ‘San Andreas’ på cv’et. Aron Eli Coleite, skaber af serierne ‘Daybreak’ og ‘Locke & Key’, har stået for manuskriptet.

‘Atlas’ lander på Netflix 24. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af