Jimmy Kimmel stak til Robert Downey Jr.’s stofmisbrug i improviseret joke under Oscar-showet

Jimmy Kimmel stak til Robert Downey Jr.’s stofmisbrug i improviseret joke under Oscar-showet
Vært Jimmy Kimmel under Oscar-showet. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

For fjerde gang i karrieren trådte Jimmy Kimmel søndag ind i rollen som vært for Oscar-showet.

Han åbnede blidt med en monolog, der ikke for alvor kunne træde nogen over tæerne, men dog havde sjove momenter.

Han italesatte blandt andet sidste års skuespillerstrejke, der lagde alle Hollywoods produktioner øde, og dedikerede naturligvis en del opmærksomhed til ’Barbie’.

Mest interessant var det dog måske, da værten grillede Robert Downey Jr, med hentydninger til skuespillerens tidligere misbrugsproblemer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Det her er det højeste punkt i Robert Downey Jr’s karriere. Eller et af de højeste punkter«, drillede Kimmel. Der var dog ingen tegn på at Downey Jr. tog kommentarerne ilde op, idet han grinende pegede på sin næse, enten som en reference til sit misbrug, eller som et udtryk for, at Kimmel ramte lige på kornet med sine kommentarer.

Hvilket Kimmel improviserende kommenterede direkte som et bevis på, at de naturligt opståede jokes ofte er de bedste. Og mest grænsesøgende.

Downey Jr. var ellers også i storform ved awardshowet og blev belønnet med en statuette for sin birolle i ’Oppenheimer’. I sin takketale udviste skuespilleren en god portion selvironi, da han takkede sin »forfærdelige barndom -–og akademiet. I den rækkefølge«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af