Maya Hawke og Ethan Hawke vækker forfatterlegende til live i traileren til ‘Wildcat’

Maya Hawke og Ethan Hawke vækker forfatterlegende til live i traileren til ‘Wildcat’
Maya Hawke i 'Wildcat'. (Foto: Screenshot)

Ethan Hawke instruerer datteren Maya Hawke i den kommende film ‘Wildcat’, der fortæller historien om den amerikanske forfatter Flannery O’Connor.

Traileren er netop landet, hvor man kan se den 25-årige ‘Stranger Things’-stjernen som forfatteren, der i 1950’erne kæmper for at få sin første bog udgivet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Udover at være en biografisk film om O’Connors gennembrud og kamp med sygdommen lupus, vækker ‘Wildcat’ også karaktererne og historierne fra hendes syrede sydstatsgotiske noveller til live undervejs. Hawke spiller således ikke kun forfatteren, men også hendes litterære figurer.

Hawke gøres ikke selskab af sin far i skuespillerskikkelse, men til gengæld Laura Linney der spiller hendes mor, mens man også finder ‘Licorice Pizza’-talentet Cooper Hoffman på rollelisten.

Filmen fik premiere på filmfestivalen Telluride i august, hvor Ethan Hawke ikke mindst fortalte om, hvordan det havde været at instruere sin datter i intimscener.

‘Wildcat’ får amerikansk biografpremiere 3. maj. Hvornår filmen vil kunne ses i Danmark vides ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af