Danske Sandra Yi Sencidiver skal være med i stor ‘Alien’-serie – tilslutter sig Diêm Camille

Danske Sandra Yi Sencidiver skal være med i stor ‘Alien’-serie – tilslutter sig Diêm Camille
Sandra Yi Sencindiver. (Foto: Signe Vilstrup)

(Opdateret 23. april med tilføjelse af Diêm Camilles rolle i serien)

Den danske skuespiller Sandra Yi Sencidiver er ved at få rigtigt godt fat i de store internationale produktioner.

Hun havde en større birolle i Apples science fiction-serie ‘Foundation’, og nu skriver Deadline, at hun er blevet castet til en af de mest ventede kommende serier, nemlig Noah Hawleys kommende ‘Alien’-serie.

Hawley er manden bag ‘Fargo’-tv-serien og ‘Legion’-serien, og der er store forventninger til, hvordan han forløser rumfranchisen i serieformat.

Sandra Yi Sencidiver skal ifølge Deadline spille et seniormedlem af rumfirmaet Weyland-Yutani Corporation, hvis oprindelse serien efter beskæftiger sig med. Hun skal være med i flere afsnit.

Paradoksalt nok har Sandra Yi Sencidiver trods det udenlandske gennembrud ikke fået større roller herhjemme – et faktum, hun selv adresserede, da vi interviewede hende sidste år.

»Jeg tror ikke, det har gjort nogen forskel for nogen, at jeg har været med i ‘The Wheel of Time’. Der er jo ikke noget galt med at spille Laborant nummer 2 – men hvor er proportionerne?«, sagde hun.

Skuespilleren var en af initiativtagerne til kampagnen Et større billede, der sidste år satte fokus på manglen på diversitet i dansk film. Kampagnen blev i marts honoreret med en Sær-Bodil.

Sandra Yi Sencidiver er ikke den eneste dansker i den kommende ‘Alien’-serie. Også Diêm Camille er nemlig med i rollebesætningen. Hun er især kendt for DR-serien ‘Bad Bitch’ og kunne senest ses i en hovedrolle i Joey Moes debutfilm ‘Ripple’.

Det er primært nyere navne, der skal være med i den kommende ‘Alien’-serie. Det mest navnkundige navn er Timothy Olyphant fra ‘Justified’ og ‘Deadwood’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af