‘Fallout’ forlænget med anden sæson

‘Fallout’ forlænget med anden sæson
Ella Purnell i 'Fallout' (Foto: JoJo Whilden/Prime Video)

»Serien over videospillet skal nok blive rigtigt god – i anden sæson«, skrev Soundvenues David Madsen i sin lunkne anmeldelse af den nye sci-fi-satsning ‘Fallout’.

Så er det godt, at Prime Video netop har fornyet serien med sæson to. Det melder The Hollywood Reporter.

‘Fallout’-serien er baseret på Bethesdas spilfranchise af samme navn. Den foregår i en dystopisk og radioaktiv fremtidsudgave af Californien, mere end 200 år efter verden blev ødelagt af en atomkrig mellem USA og Kina.

Serien har Geneva Robertson-Dworet og Graham Wagner om showrunnere, mens ‘Westworld’-duoen Jonathan Nolan og Lisa Joy producerer. Disse fire hovedkræfter bag serien får ros med på vejen af Jennifer Salke, chefen for Amazon MGM Studios, i forbindelse med annonceringen.

»Jonah, Lisa, Geneve og Graham har betaget verden med denne banebrydende, vilde tur af en serie. Barren var høj for fans af dette ikoniske videospil, og indtil videre ser vi ud til at have overgået deres forventninger, samtidig med at vi har bragt millioner af nye fans til franchisen«, udtaler Salke til The Hollywood Reporter.

»Castet, ført an af Ella Purnell, Aaron Moten, Walton Goggins og Kyle MacLachlan, har lavet en homerun. Vi vil gerne takke Jonah og Lisa og vores venner på Bethesda for at bringe serien til os, samt Geneve og Graham for at komme ombord som showrunners. Vi er begejstrede for at annoncere sæson to efter kun en uge ude og tage seerne endnu længere ind i ‘Fallout’s surrealistiske verden«.

Prime Video fortæller ifølge The Hollywood Reporter, at ‘Fallout’ er blandt streamingtjenestens tre største titler til dato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af