‘Jeanne du Barry’-instruktør om at optage med Johnny Depp: »Filmholdet var bange for ham«

‘Jeanne du Barry’-instruktør om at optage med Johnny Depp: »Filmholdet var bange for ham«
'Jeanne du Barry'. (Foto: Film Bazar)

Efter fyringen fra ‘Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder’ og hans sejr i den medieombruste retssag mod ekskonen Amber Heard, gjorde Johnny Depp sidste år comeback på Cannes-filmfestivalen med sin rolle i kostumedramaet ‘Jeanne du Barry’.

Det helt store comeback blev det dog alligevel ikke til, da flere kritikere pointerede, at Depps rolle i filmen slet ikke var så stor som først ventet. Og de helt store roser blev det heller ikke til fra Soundvenues anmelder, som kvitterede med to stjerner.

Helt nemt skulle det heller ikke have været med den 60-årige skuespiller på settet, og nu fortæller instruktør Maïwenn for første gang om de tumultariske optagelser i et interview med The Independent.

»Jeg er nødt til at være ærlig. Det er svært at optage med ham«, lagde den franske instruktør ud og fortsatte:

»Hele filmholdet var bange, fordi han har en anderledes form for humor, og vi vidste ikke, om han ville være klar til tiden, eller om han ville være OK med at sige sine replikker«.

»Jeg mener, selv hvis han var der på settet til tiden, var filmholdet bange for ham«.

Til trods for, at både Maïwenn og Johnny Depp promoverede ‘Jeanne du Barry’ på Cannes og op til dens biografpremiere i fællesskab, fortæller hun videre i interviewet, at hun ikke har kontakt til Depp længere:

»Der har ikke været noget almindeligt forhold siden optagelserne. For mig er Johnny et kæmpe geni, men han er i en anden verden. Jeg kan ikke kommunikere med ham«.

‘Jeanne du Barry’ fik biografpremiere herhjemme den 4. april, mens det amerikanske publikum må vente indtil 2. maj, før de kan få syn for sagn om den omdiskuterede stjernes comeback.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af