Kun én instruktør kan få Kristen Stewart til at lave en Marvel-film: »Det lyder som et fucking mareridt«

Kun én instruktør kan få Kristen Stewart til at lave en Marvel-film: »Det lyder som et fucking mareridt«
Kristen Stewart. (Foto: Mike Marsland/Mike Marsland/WireImage)

Siden sin verdenskendte hovedrolle i ‘Twilight’-filmene har Kristen Stewart holdt sig fra store Hollywood-franchises. I stedet har hun gjort sig som eftertragtet indieskuespiller i film som ‘Crimes of the Future’, ‘Spencer’, ‘Personal Shopper’ og senest ‘Love Lies Bleeding’.

I anledning af sidstnævnte medvirkede hun i podcasten ‘Not Skinny But Not Fat’, hvor hun fik spørgsmålet, om hun nogensinde kunne finde på at kaste sig ud i en ny stor franchise, nemlig Marvel Cinematic Universe.

»Jeg kommer formentlig aldrig til at lave en Marvel-film. Det lyder som et fucking mareridt, faktisk«, svarer Stewart.

Hun kunne dog godt overtales, hvis én hypet filmskaber skulle instruere: »Hvis Greta Gerwig bad mig om at lave en Marvel-film, så ville jeg gøre det«.

Med sidste års mest populære film, ‘Barbie’, på cv’et, har Gerwig da også vist sig som en af tidens mest interessante instruktører, der er lykkedes med at taget skridtet fra indiefilm til store Hollywood-produktioner uden at miste sin stemme.

Blandt Gerwigs næste projekter er to filmatiseringer af ‘Narnia’-bøgerne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af