Danske Milad Avaz instruerer actionbrag – se første trailer til ‘STHLM Blackout’

Danske Milad Avaz instruerer actionbrag – se første trailer til ‘STHLM Blackout’
'STHLM Blackout'. (Foto: Prime Video)

Knap et halvt år efter sorgkomedien ‘Bedre tider’ er Milad Avaz igen aktuel – denne gang med en Prime Video-originalserie på svensk.

I et Facebook-opslag har den danske manusforfatter, instruktør og producer delt første trailer til sin nye actionserie, der har fået titlen ‘STHLM Blackout’. At dømme efter traileren har vi en både hektisk og komisk fortælling i vente.

Serien følger enkemanden Arthur, som modvilligt deltager i journalisten Cristinas undersøgelse af sabotage mod en gasledning, efterfulgt af mystiske blackouts. Mens de har både politiet og magtfulde mennesker i efter sig, skal Arthur på date med Mille, og den skal helst forløbe som planlagt.

På rollelisten finder man Erik Johansson, Hanna Alström, Adam Pålsson, Valter Skarsgård, Nina Zanjani og dansk-svenske Alba August.

Milad Avaz har instrueret alle fire afsnit af serien og skrevet manuskriptet sammen med Jacob Katz Hansen (‘Sygeplejersken’, ‘Equinox’) og Anna Neye Poulsen (‘Norskov’, ‘Når støvet har lagt sig’).

Avaz brød igennem sammen med sine to storebrødre Mehdi og Misam Avaz med biografsuccesen ‘Mens vi lever’ i 2017. Han har tidligere prøvet kræfter med serieformatet i den underholdende thrillerserie ‘Alfa’ fra 2020, som blev aflyst af TV 2 efter blot en enkelt sæson.

‘STHLM Blackout’ får premiere på Prime Video 3. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af