Reboot på vej af ‘The Blair Witch Project’ fra Blumhouse

Reboot på vej af ‘The Blair Witch Project’ fra Blumhouse
'The Blair Witch Project' (Foto: PR)

‘The Blair Witch’-projekt blev med sin found footage-stil 1990’ernes store gyserbegivenhed. Det skyldtes ikke mindst filmens overbevisende marketingkampagne, der narrede folk til at tro, der var tale om ægte dokumentaroptagelser lavet af tre forsvundne filmstuderende.

Nu kaster det prominente gyserselskab Blumhouse Productions sig over et remake, skriver Indiewire. Det giver på sin vis fin mening, da Blumhouse på mange måder blev en moderne arvtager til indiegyset, da de brød igennem med ‘Paranormal Activity’ fra 2007. Senest har produktionsselskabet stået bag ‘Night Swim’, mens de sidste år leverede store kommercielle succeser som ‘Five Nights at Freddy’s’, der dog ikke imponerede Soundvenues anmelder. De producerer også den kommende amerikanske genindspilning af Christian Tafdrups ‘Speak No Evil’, hvis trailer netop er landet.

Selskabets ophavsmand Jason Blumhouse har indgået en kontrakt med Lionsgate om at videreføre en række titler fra studiets katalog – med ‘The Blair Witch Project’ som den første. Hvilke andre titler det drejer sig vides ikke endnu.

»Jeg tror ikke, der ville have været en ‘Paranormal Activity’, hvis der ikke havde været en ‘Blair Witch’, så det føles i sandhed som en speciel mulighed, og jeg er spændt på at se, hvor det fører hen«, udtalte Blumhouse i forbindelse med annonceringen.

‘The Blair Witch Project’ var en enorm økonomisk succes ved premieren i 1999, hvor den indtjente 248 millioner dollars på et beskedent budget. Der er senere skabt to efterfølgere, der dog ikke har fået samme status som den oprindelige film.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af