James McAvoy i spidsen for Hollywood-remake af dansk gyserperle – se første trailer til ‘Speak No Evil’

James McAvoy i spidsen for Hollywood-remake af dansk gyserperle – se første trailer til ‘Speak No Evil’
James McAvoy i 'Speak No Evil'-remaket. (Foto: PR)

Christian Tafdrups danske gyserfilm ‘Speak No Evil’ fik godt med hype ved verdenspremieren på Sundance-filmfestivalen i 2022 – så meget hype, at filmen hurtigt blev solgt til amerikansk remake.

Nu er første trailer til Hollywood-remaket, som også hedder ‘Speak No Evil’, landet, skriver Deadline.

Meget i den nye trailer ligner det danske forlæg. De konfliktsky danskere og de udspekulerede hollændere er bare skiftet ud med en amerikansk og en britisk familie. De bliver nu spillet af ‘Halt and Catch Fire’-stjernerne Scott McNary og Mackenzie Davis samt James McAvoy og Aisling Franciosi.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som i originalfilmen møder hovedpersonerne det andet, mere frembrusende par på en ferie. Og da de bliver inviteret hjem til de temmelig fremmede menneskers skovhytte, takker de ja. Under opholdet finder de dog ud af, at der er noget helt galt med deres nye bekendtskab. Særligt patriarken, spillet af McAvoy, opfører sig kontrollerende, halvaggressivt og utilregneligt.

‘Speak No Evil’-remaket er instrueret af britiske James Watkins, som blandt andet har gyserfilmene ‘Eden Lake’ og ‘The Woman in Black’ samt ‘Black Mirror’-afsnittet ‘Shut Up and Dance’ på cv’et.

Filmen får biografpremiere 12. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af