Dokumentar bringer nye anklager om Kevin Spaceys grænseoverskridende adfærd

Dokumentar bringer nye anklager om Kevin Spaceys grænseoverskridende adfærd
Kevin Spacey. (Foto: Christopher Polk/Getty Images)

Kevin Spacey har bevæget sig tilbage i offentligheden, siden han blev frikendt for de anklager for seksuelt overgreb, der bremsede hans karriere tilbage i 2017.

Nu er der dog en dokumentar fra britiske Channel 4 på vej med nye afsløringer om skuespilleren.

‘Spacey Unmasked’ bliver først vist på britisk tv i løbet af de næste par dage, men indeholder interviews med 10 mænd, der beskylder Spacey for forskelle tilfælde af upassende og grænseoverskridende seksuel adfærd. Af dem er det kun en, der tidligere har stået frem.

Ifølge Rolling Stone fortæller en statist fra ‘House of Cards’ i dokumentaren, at Spacey efter deres korte scene sammen tog ham i skridtet. Andre anklager går tilbage til 1981, hvor en produktionsmedarbejder på et Shakespeare-teaterstykke i Central Park anklager Spacey for at have begået overgreb på ham. Derudover fortæller en ung skuespiller om, at han som Spaceys ledsager til en visning af ‘Saving Private Ryan’ oplevede, at skuespilleren onanerede i sædet ved siden af ham under filmens åbningsscene.

Kevin Spacey har allerede reageret på de nye anklager på flere platforme. Blandt andet i et opslag på X, hvor han kritiserer Channel 4 for ikke at give ham mere end syv dage til at reagere.

»Jeg vil ikke sidde og blive angrebet af en døende tv-stations ensidede “dokumentar” om mig i et desperat forsøg på seertal. Der er en ordentlig kanal til at håndtere anklagerne mod mig, og det er ikke Channel 4«, skriver skuespilleren blandt andet.

I stedet har skuespilleren givet et interview på flere timer med den kontroversielle nyhedsvært og woke-kritiker Dan Wooton, der for nylig blev fyret fra GB News for at komme med misogyne udtalelser i æteren. Udsendelsen på Wootons selvstændige platform bliver præsenteret som Spaceys »ret til at svare igen«.

På dansk jord kommer ‘Spacey Unmasked’ til at kunne ses på DRTV fra den 9. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af