James Gunn deler første billede af DC’s nye Superman

James Gunn deler første billede af DC’s nye Superman
James Gunn (Foto: Esquire)

James Gunn, manden bag ‘Guardians of the Galaxy’-trilogien og ‘The Suicide Squad’, er som bekendt ny chef for DC Studios. Gunns opgave er i de kommende år at genstarte den udskældte superheltefilmfranchise, og han starter med en ny ‘Superman’-film.

Nu har instruktøren delt første billede af den nye udgave af DC-ikonet, skriver The Hollywood Reporter.

På Instagram præsenterer Gunn således sammen med hovedrolleindehaver David Corenswet et billede fra ‘Superman’ (tidligere ‘Superman: Legacy’) med ordene: »Gør jer klar«.

På billedet ser man superhelten tage sine røde støvler på i en lejlighed, mens en slags planet eller sol i baggrunden skyder en pink laserstråle ud over en storby. Supermans dragt ser lidt beskidt og slidt ud, hvilket kunne indikere, at vi har et mørkt og upoleret filmunivers i vente.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gunn har tidligere fortalt, at ‘Superman’ vil fokusere på DC-heltens unge år, og på forskellen mellem hans royale ophav fra Krypton og den ydmyge opvækst i Kansas.

»Jeg så en indgangsvinkel, som på mange måder drejer sig om Supermans ophav – hvordan både hans aristokratiske kryptoniske forældre og hans Kansas-bondeforældre påvirker, hvem han er, og de valg han træffer«, lød det fra instruktøren.

Relativt ukendte David Corenswet får i filmen selskab af blandt andre Nicholas Hoult, Rachel Brosnahan, Skyler Gisondo, Anthony Garrigan og Isabela Merced.

‘Superman’ gik i gang med optagelserne i marts. Superheltesatsningen får premiere 11. juli 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af