Matthew Perrys død efterforskes af politiet

Matthew Perrys død efterforskes af politiet
Matthew Perry. (Foto: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images)

Da Matthew Perry gik bort i efteråret 2023, blev det senere offentliggjort, at dødsårsagen var »akutte virkninger af ketamin«.

Nu er ‘Friends’-stjernens død blevet årsag til en politiefterforskning, der skal undersøge, hvordan han kom i besiddelse af stoffet, og hvorfor der var så meget af det i hans blod. Det skriver Associated Press.

Den 28. oktober fandt en assistent den 54-årige skuespiller død i sit boblebad, hvorefter det blev fastslået, at drukning, koronaarteriesygdom og virkninger af medicinen buprenorfin også var medvirkende faktorer. Her blev Perrys død vurderet til at være et uheld.

Nu undersøger man dog omstændighederne nærmere, hvilket ikke udelukker, at der kan placeres skyld i sagen.

Matthew Perry kæmpede med alkohol- og stofafhængighed gennem det meste af sit liv, men efter hans død udtalte vennen og ‘Friends’-kollegaen Jennifer Aniston eksempelvis, at han var et godt sted og knoklede for at leve sundt.

Da Perry døde var han i smertebehandling med ketamin, men i obduktionen mente retsmedicineren ikke, at det forklarede mængden i hans blod på dødstidspunktet.

I tidligere sager blev eksempelvis Michael Jacksons læge dømt skyldig i ufrivilligt manddrab, mens de to mænd der stillede den fentanyl til rådighed for Mac Miller, som kostede ham livet, også fik lange fængselsdomme.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af