‘Normal People’s Paul Mescal og Daisy Edgar-Jones »har nyheder at dele«

‘Normal People’s Paul Mescal og Daisy Edgar-Jones »har nyheder at dele«
'Normal People. (Foto: PR)

Daisy Edgar-Jones og Paul Mescal var hovedpersoner i generationsromancen ‘Normal People’ på så knusende vis, at mange stadig ikke er kommet sig over, at de ikke er kærester i virkeligheden.

Til gengæld er de rigtig gode venner, og duoens fans elsker at konspirere om deres relation. For nylig varmede en video, hvor de spottede hinanden henover sidemakkeren Solange til et Gucci-show, mange hjerter.

I går delte de to skuespillere så noget der var mere bevidst henvendt til deres fans. Her offentliggjorde de nemlig en selfie med teksten »vi har nogle nyheder at dele – hold øje i dette rum« på Edgar-Jones’ Instagram-stories, hvorefter internettet selvfølgelig gik amok over den lille brødkrumme af information.

For hvad kunne det mon være? Indtil videre er intet bekræftet, men det betyder ikke, at gættene ikke står i kø.

Øverst på listen står selvfølgelig fangruppens banale håb om, at de er blevet kærester. For nylig deltog skuespillerne i et panel på Fastnet Film Festival i den irske by Cork om ‘Normal People’, hvor Daisy Edgar-Jones fortalte, hvordan hun »mødte Paul. Forelskede sig i Paul…som en ven« under optagelserne.

Selvom der uden tvivl er mange, som håber på en fortsættelse af ‘Normal People’, er det ikke vildt sandsynligt med tanke på, at serien fulgte hele romanforlægget. Dog blev Mescal og Edgar-Jones’-selfien også delt af det irske produktionsselskab Element Pictures, der producerede den populære serie, så måske er et nyt projekt med de to skuespillere ikke helt ude af rækkevidde.

Derudover har annonceringerne til den nye ‘Knives Out’-film fået flere til at håbe, at Egar Jones og Mescal også er iblandt. I så fald ville castet snart ligne et nicheensemble for kronisk online Gen Z-typer, da det allerede tæller ‘Challengers’s Josh O’Connor, ‘Priscilla’s Cailee Spaeny og senest annoncerede Andrew Scott, som for nylig spillede over for Paul Mescal i ‘All of Us Strangers’.

Andre håber inderligt på en romcom, hvilket man på en måde godt forstår, når man ser fanedits som denne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@paulanddaisyupdates

Paul Mescal & Daisy Edgar Jones have entered their rom-com era and I am here for it. (love is, actually all around). #ifykyk 💕 #PaulMescal #DaisyEdgarJones #NormalPeople #RomCom #Flirting #loveactually

♬ Portuguese Love Theme – Craig Armstrong

Et mere sandsynligt, men utroligt kedeligt gæt kunne være, at de er en del af Varietys interviewserie Actors on Actors, som bliver annonceret senere i dag.

Vi holder øje med »this space« i spænding.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af