Se Ryan Gosling tæske sig gennem baglokalet hos Jimmy Kimmel

Se Ryan Gosling tæske sig gennem baglokalet hos Jimmy Kimmel
Ryan Gosling i 'The Fall Guy' (Foto: UIP)

Ryan Gosling er for tiden aktuel i actionkomedien ’The Fall Guy’ om en slagen stuntmand, der forsøger at vinde sin ekskærestes gunst ved at redde hendes film fra at blive lukket.

I et komisk promoindslag leverede Gosling én af de mere iøjefaldende entréer, da han gæstede talkshowet ’Jimmy Kimmel Live’. Her fejede han nemlig en række overfaldsmænd af vejen ved hjælp af alle mulige forskellige remedier.

Iklædt et rosa jakkesæt kæmper Gosling helt uden at få sved på panden, mens han når at knuse en kop, en lampe, en blomstervase og til sidst en taburet over mændene, der alle bærer ’The Fall Guy’-læderjakker. Undervejs har han også lige tid til at stoppe op og få en sludder med skuespiller og komiker Jeff Ross og få lidt pudder på kinderne, inden han kæmper videre.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er en Ryan Gosling i hopla for tiden, der ikke er bleg for at tage sine roller og satirisere dem i virkelige medieoptrædener. Det har vi særligt set det forgange år, hvor han ved flere lejligheder er tørnet ud som sin ikoniske Ken-rolle og senest også ved premieren på selvsamme ‘The Fall Guy’, hvor han skiftede til ‘Beavis og Butt-Head’-kostume.

Det er svært at forestille sig, at Goslings rolle i ’The Fall Guy’ kommer til at overgå Ken, men alt andet lige må man tage hatten af for en skuespiller, der altid går den ekstra mil for at bidrage med et fedt indslag.

’The Fall Guy’ kan ses i biograferne nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af