Sidse Babett Knudsen blev så starstruck, at hun måtte stoppe interview – se videoen

Sidse Babett Knudsen blev så starstruck, at hun måtte stoppe interview – se videoen
Sidse Babett Knudsen i Cannes 2024. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Sidse Babett Knudsen er ikke blot en af Danmarks største skuespilstjerner, men har også været kendt internationalt for sit arbejde herhjemme såvel som i prominente udenlandske projekter som HBO-serien ‘Westworld’.

Det forhindrede dog ikke skuespilleren i at være komplet starstruck, da hun på årets Cannes Film Festival spottede en anden stor stjerne. Her var hun afsted med den franske film ‘Le Fil’, der blev vist udenfor konkurrence.

I en video fra det fransk/belgiske medie RTBF (via Ekstra Bladet) kan man se Sidse Babett Knudsen i fuld gang med at give interview på formfuldendt français, da hun pludselig udbryder »Gary fucking Oldman« og rejser sig op i ren begejstring.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Herefter opdager skuespilleren dog, at hun er midt i noget andet.

Da intervieweren spørger, hvorfor hun ikke gik, indrømmer danskeren, at det var hun også i gang med, indtil hun indså, at hun havde en forpligtelse.

»Skal vi lade dig gå?«, lyder det så, mens ‘Borgen’-stjernen lige forsøger at komme ned på jorden igen og fortæller, at hun fik hjertebanken og undskylder.

Intervieweren siger, at det er sjovt at se hende med stjerner i øjnene, og der kan man kun give hende ret.

»Grunden til, at jeg laver, hvad jeg laver, er fordi jeg så skuespillere, der virkelig rørte mig meget, meget, meget dybt«, fortæller Sidse Babett Knudsen til sidst. Hvorvidt hun rent faktisk kom til at hilse på Gary Oldman vides ikke, men det må man håbe.

Sidse Babett Knudsen uddannede sig til skuespiller på den parisiske skole L’Ombre og boede i den forbindelse i Frankrig i seks år. Hun har sideløbende med sin karriere i Danmark og USA medvirket i flere franske film.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af