Sidse Babett Knudsen piner Sebastian Bull i traileren til fængselsdramaet ‘Vogter’

Sidse Babett Knudsen piner Sebastian Bull i traileren til fængselsdramaet ‘Vogter’
'Vogter'. (Foto: Jasper J. Spanning)

En fængselsbetjent går imod al protokol, da én bestemt fange ankommer til hendes fængsel.

Fængselsthrilleren ‘Vogter’ har Sidse Babett Knudsen i front som Eva, der sætter sig for at gøre livet surt for en ung fange, der spilles af Sebastian Bull. Traileren er lige landet og byder på et intens dynamik på tværs af tremmerne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen er instrueret af Gustav Möller der i 2018 imponerede med one location-thrilleren ‘Den skyldige’. Endnu engang arbejder han sammen med manuskriptforfatter Emil Nygaard Albertsen.

På rollelisten finder man også Dar Salim som fængselsbetjenten Rami.

Sebastian Bull har sin første store filmhovedrolle i ‘Vogter’. Tidligere har han imponeret i serien ‘2 Døgn’ og spinoff-serien ‘2 Døgn: Frit Land’, samt mindre roller i tv-serier som ‘Limboland’, ‘Puls’ og ‘Doggystyle’. Han debuterede i Thomas Vinterbergs ‘Submarino’ og spillede derefter også Thomas Bo Larsens søn i ‘Jagten’.

Sidse Babett Knudsen er lige nu aktuel med en international rolle i ‘Club Zero’.

‘Vogter’ var som den første dansksprogede film i årevis udtaget til hovedkonkurrencen ved Berlinalen tidligere på året, hvor den dog ikke tog prisen hjem.

‘Vogter’ får dansk biografpremiere 12. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af