Johnny Depp og Jeff Bridges spiller Satan og Gud i ny film

Johnny Depp og Jeff Bridges spiller Satan og Gud i ny film
Johnny Depp under Cannes-festivalen. (Foto: John Phillips/Getty Images)

Johnny Depp gjorde sidste år comeback efter den medieombruste retssag mod ekskonen Amber Heard med den franske film ‘Jeanne du Barry‘, som dog ikke ligefrem fik den bedste anmeldermodtagelse ved verdenspremieren i Cannes.

Nu er Depp blevet castet til en højst bemærkelsesværdig rolle. Han skal simpelthen spille Satan i et nyt filmprojekt af Monty Python-legenden Terry Gilliam. Det skriver Consequence.

Gilliam, der blandt andet har ’12 Monkeys’, ‘Brazil’ og Johnny Depp-samarbejdet ‘Fear and Loathing in Las Vegas’ på cv’et, fortæller selv om filmen til det franske medie Premiere.

‘The Carnival at the End of Days’ er titlen på den kommende film, hvor Depp spiller over for blandt andre Adam Driver, Jason Momoa og Jeff Bridges. Sidstnævnte indtager rollen som selveste Gud. Der er dog ikke tale om »den Gud, vi er vant til«, forklarer Gilliam i interviewet med Premiere

»Gud beslutter sig for at udslette menneskeheden, og den eneste, der forsøger at redde os, er Satan, fordi han har brug for folk i helvedet, ellers vil han for evigt ikke have et job«, siger instruktøren om filmens handling.

»Den vil være meget sjov for dem, der godt kan lide at blive forarget«, fortsætter han. »I filmen er Gud naturen, men en natur, der kan tale til dig. Jeg får brug for animation for at bringe det til live, for i scenen med Gud er der mindst femten dyr. Det bliver kompliceret, for det skal være realistisk. Og det bliver meget dyrt!«.

Dyrt endte Gilliams myteomspundne 25-års mareridtsprojekt ‘The Man Who Killed Don Quixote’ også med at være, før den katastrofale film som bekendt fik premiere på Cannes-festivalen i 2018.

Forhåbentlig bliver den 83-årige instruktørs gakkede nye projekt mere vellykket, når optagelserne efter planen påbegyndes i januar 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af