Maya Hawke om nepo baby-beskyldninger: »Jeg er komfortabel med ikke at fortjene det«

Maya Hawke om nepo baby-beskyldninger: »Jeg er komfortabel med ikke at fortjene det«
Maya Hawke og Ethan Hawke. (Foto: Bruce Glikas/Bruce Glikas/FilmMagic)

Maya Hawke har godt gang i karrieren som både skuespiller og musikartist. Hun er også datter af Hollywood-duoen Ethan Hawke og Uma Thurman – og dermed det, som kritiske tunger vil kalde en nepo baby.

Det mærkat har Maya Hawke det helt fint med. Det fortæller hun i et interview med The Times of London (via Deadline).

Da hun bliver spurgt, om hun mener, børn af kendisser fortjener at få forlommer i branchen på grund af deres forældre, svarer Hawke:

»’Fortjener’ er et kompliceret ord. Der er så mange mennesker, der fortjener at have det her liv, som ikke har det, men jeg tror, ​​jeg er komfortabel med ikke at fortjene det og alligevel gøre det. Og jeg ved, at det ikke ville hjælpe nogen, hvis jeg ikke gjorde det. Jeg så to veje, da jeg først startede, og den ene af dem var: skift dit navn, få en næseoperation og gå til åbne castings«.

“Det er okay at blive gjort til grin, når du er i forfinet luft«, fortsætter Maya Hawke. »Det er et heldigt sted at være. Mit forhold til mine forældre er virkelig ærligt og positivt, og det erstatter alt, hvad nogen kan sige om det«.

Den 25-årige skuespiller fortæller i samme interview, at hun tidligt i karrieren fik en rolle i Quentin Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’ efter at være gået til casting, men også af nepotistiske årsager (Tarantino har som bekendt haft et tæt samarbejde med moren Uma Thurman i ‘Kill Bill’-filmene og ‘Pulp Fiction’).

Maya Hawke slog eftertrykkeligt igennem som skuespiller med rollen som Robin Buckley i ‘Stranger Things’. Siden har hun blandt andet medvirket i Wes Andersons ‘Asteroid City’ og Bradley Coopers ‘Maestro’. Senest blev hun instrueret af sin egen far, Ethan Hawke, i filmen ‘Wildcat‘.

Derudover har Maya Hawke udgivet tre studiealbum som soloartist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af