Paul Giamatti i front for serie baseret på ultravoldelig 00’er-gyser

Paul Giamatti i front for serie baseret på ultravoldelig 00’er-gyser
Paul Giamatti med sin Golden Globe for 'The Holdovers'. (Foto: John Salangsang/Golden Globes 2024/Golden Globes 2024 via Getty Images)

Under årets award-sæson fik Paul Giamatti stor anerkendelse for sin rolle i ‘The Holdovers’. Blandt skuespillerens næste projekter finder man dog noget i en helt anden boldgade end det rørende kostskoledrama.

Det er netop blevet annonceret, at Giamatti skal spille med i en tv-serie af kultinstruktør Eli Roth, der bygger videre på den ultravoldelige gyser ‘Hostel’, som fik premiere i 2005 og blev ført videre i to efterfølgere. Det skriver The Hollywood Reporter.

Projektet beskrives som en »eleveret thriller«, der »genopfinder« horrorfranchisen fra 00’erne. Derudover produceres ‘Hostel’-serien af Fifth Season, der tidligere har stået bag Apple TV+-serien ‘Severance’.

Den oprindelige ‘Hostel’ handler om en gruppe venner, hvis backpackerferie i Europa tager en makaber drejning, da de bor på et hostel i Slovakiet, hvor gæsterne bliver tortureret og myrdet for rige menneskers fornøjelse.

Serieversionen af ‘Hostel’ har originalens manuskriptforfatter Chris Briggs med til at føre pennen, mens både han og Roth også er executive producere.

Eli Roth var sidst aktuel med højtidsslasheren Thanksgiving’, som Soundvenues anmelder kaldte »ekstremt underholdende«. Derudover har han filmatiseringen af spillet ‘Borderlands’ på vej med Cate Blanchett i hovedrollen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af