Donald Trump sviner George Clooney til efter Biden-kritik

Donald Trump sviner George Clooney til efter Biden-kritik
George Clooney. (Foto: Kayla Oaddams/FilmMagic)

George Clooney opfordrede forleden i klare vendinger Joe Biden til at trække sig fra præsidentvalget i et indlæg i The New York Times.

Det er ikke gået Bidens modstander Trump forbi, som forudsigeligt nok svarer igen med at omtale skuespilleren som »fake actor George Clooney«.

»Så nu kommer den falske filmskuespiller George Clooney på banen, som aldrig kom i nærheden af at lave en fed film. Han har vendt sig mod Crooked Joe som de rotter, de begge to er«, skrev Trump på sit eget sociale medie Truth Social.

Clooney har i årevis spillet en væsentlig rolle i det demokratiske parti og har ikke mindst doneret hundredevis af millioner til både Joe Biden og tidligere kandidaters valgkampagner. Dog så han sig forleden nødsaget til at råbe op i kølvandet på Bidens seneste offentlige præstationer, der har fået debatten om præsidentens egnethed til at spidse til i den seneste tid.

Den republikanske kandidat mener ikke, at Clooney har forstand på noget som helst, men fremfører dog sin egen kritik af både Joe Bidens politik og Clooney i opslaget.

»Clooney burde trække sig fra politik og vende tilbage til tv. Film fungerede aldrig rigtig for ham!!!«, skriver han videre.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af