Ny trailer til ‘Deadpool & Wolverine’ afslører overraskende cameo

Ny trailer til ‘Deadpool & Wolverine’ afslører overraskende cameo
'Deadpool & Wolverine'. (Foto: PR)

Det har regnet med trailers op til næste uges premiere på Marvel-actionbraget ‘Deadpool & Wolverine’. Nu har den sidste af slagsen ramt internettet – og den kommer med afsløringen af endnu en overraskende cameo, skriver Entertainment Weekly.

I den nye og ganske dybfølte trailer ser vi således, at Wolverines surrogatdatter Laura aka. X-23, som vi lærte at kende i ‘Logan’, er tilbage.

Hun spilles fortsat af Dafne Keen, der er blevet voksen (og har haft hovedrollen i ‘His Dark Materials’), siden hun som 11-årig medvirkede i 2017-filmen over for Hugh Jackman.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren giver også et kort skud af den (i filmsammenhæng) nye karakter Lady Deadpool i fuld figur. Det vides endnu ikke, hvem der spiller denne maskeklædte superhelt.

Shawn Levy (‘Free Guy’, ‘Stranger Things’) instruerer ‘Deadpool & Wolverine’, som officielt indlemmer Ryan Reynolds’ ironiske helt i Marvel Cinematic Universe.

Filmen lander i biograferne 24. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af