Susanne Bier og Nicole Kidman genforenes i ny Netflix-krimi – se første trailer til ‘The Perfect Couple’

Susanne Bier og Nicole Kidman genforenes i ny Netflix-krimi – se første trailer til ‘The Perfect Couple’
Nicole Kidman i 'The Perfect Couple'. (Foto: Netflix)

Susanne Bier og Nicole Kidman gentager succesen efter deres samarbejde i den populære krimiserie ‘The Undoing’ fra 2020.

Det gør de i den kommende Netflix-serie ‘The Perfect Couple’, som har fået sin første trailer, skriver Deadline.

Mordmysteriet ‘The Perfect Couple’ er skrevet af relativt ukendte Jenna Lamia, baseret på Elin Hilderbrands bestsellerroman af samme navn.

Handlingen kredser om et luksuriøst bryllup, hvor Kidman spiller brudgommens mor, den kendte forfatter Greer Garrison Winbury. Der lægges en dæmper på festlighederne, da et lig dukker op på den nærliggende strand. Pludselig er alle gæster mistænkte i at have begået mordet, og flere hemmeligheder kommer frem under politiefterforskernes undersøgelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Susanne Bier har instrueret alle miniseriens seks afsnit, hvor Kidman får selskab af blandt andre Liev Schreiber, Dakota Fanning, Eve Hewson, Meghann Fahy og Michael Beach.

Det er ikke første gang, den danske instruktør arbejder for Netflix. Hun instruerede i 2018 den postapokalyptiske gyser ‘Bird Box’, som stadig er blandt streamingtjenestens mest sete film.

‘The Perfect Couple’ får premiere på Netflix 5. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af